HOME

De ce energie solara?

Energia solară reprezintă o sursă de energie curată, verde. Energia solară este o modalitate excelentă de a reduce amprenta de carbon.  Energia solară nu eliberează gaze cu efect de seră și nu folosește alte resurse. Prin urmare, este sigură și ecologică. Energie solară este suficientă, iar instalarea panourilor solare pe acoperișul casei dumneavoastră reprezintă o investiție sigură  pentru un viitor durabil. Utilizarea energiei solare reprezintă o modalitate excelentă de a-ți arăta grija față de mediu.

Ce este sistemul fotovoltaic

Un sistem fotovoltaic sau un sistem de energie electrică solară, este un sistem de alimentare alternativ, care colectează energia solară, o convertește în energie electrică, o stochează, dacă este cazul și o pune la dispoziție sub formă de curent alternativ, direct în sistemul energetic casnic sau industrial.  Conversia energetică se realizează cu ajutorul celulelor fotovoltaice.

Unde se pot monta?

Panourile fotovoltaice se pot monta pe orice tip de acoperiș,  sau pe sol. Echipa noastră  montează panouri fotovoltaice,  atât în România, cât și pe întreg teritoriul UE. Experiența echipei noastre de montaj vă garantează faptul că întreaga instalație va funcționa impecabil, chiar și mult după expirarea perioadei de garanție. De altfel, garanția acordată doar pentru montaj panouri fotovoltaice este de 5 ani, practic cea mai mare perioadă de garanție oferită de o companie din domeniu.